Boka taxi såhär

  1. 1. Välj från-adress
  2. 2. Välj till-adress
  3. 3. Tryck "Gå vidare"
  4. 4. Ange ditt telefonnummer
  5. 5. Ange ditt namn
  6. 6. Tryck "Beställ"

Villkor

Genom att använda tjänsten accepterar du villkoren. Tjänsten använder cookies och enhetens information samt sparar den informationen du anger för att tillhandahålla tjänsten till dig,

1. Leveranstid

Efter att betalningen är genomförd beställs taxin för till dig.

2. Bekräftelse

När betalningen är genomförd får du en bekräftelse kopplat till ditt ordernummer.

3. Betalningsalternativ

Kortbetalning

Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. När ordern läggs reserveras beloppet på kortet och när ordern är utförd blir beloppet debiterat. Kreditkortsbetalning hanteras av vår betalningspartner Worldline för att garantera snabb och säker betalning.
Så här går det till:
- Välj Kreditkort som betalningsmetod. Du länkas nu till Worldlines säkra betalningsserver
- Välj typ av kreditkort, ange kortnummer och giltighetsdatum
- En kontroll genomförs så kortuppgifterna stämmer samt att det finns täckning för köpet
- Samma dag som vi skickar din order till dig överförs pengarna via Worldline till oss

Här kan du läsa mer om hur Worldline fungerar

4. Ångerrätt

En order via Onecab är bindande och när din beställning är skickad och din taxiresa är utförd går köpet inte att ångra. Dock går det att avboka en resa och få full återbetalningen fram till att en chaufför accepterat och är på vägen. Om ni anser att ni blivit felaktigt debiterade ber vi er kontakta Helpdesk på onecab.se/helpdesk

5. Säkerhet

Vår betalväxel Worldline använder SSL (Secure Soccet Layer), ett protokoll för säker överföring av data via Internet (eller andra nätverk). SSL är industristandard och har utvecklats av Netscape Communications. SSL-protokollet behandlar data på olika sätt och krypterar informationen. Krypterad data är inte läsbar av utomstående. När data tas emot av mottagaren sätter SSL tillbaka data i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll så avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar att data inte har förändrats under överföringen (Message Integrity). SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare och/ eller mottagare av dataöverföringen.
- Alla SSL-certifikat till Internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat.
- Kravet för att konsumenter ska kunna använda SSL att webbläsaren klarar SSL, vilket de flesta gör. Dessutom krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

6. Företaget

Företaget Payica AB ( Orgnr. 556871-0924 | VAT SE556871092401 | Adress: Folkungagatan 74, 116 22 Stockholm ) driver webbplatsen onecab.se och ni når oss på info@payica.com

7. Cookie policy

8. Integritetspolicy

9. Reklamation

För reklamation ber vi er att kontakta vår Heldesk https://onecab.se/helpdesk där vi försöker lösa problemet så snart som möjligt. Vi försöker att hjälpa på bästa sätt, men i det fall vi inte når en lösning som ni är nöjda med så finns möjlighet att ta ärendet vidare till Konsumentverket eller Allmäna reklamationsnämnden. Se länkar neda.

Konsumentverket

Här hittar du mer information - länk till konsumentverket

Allmänna reklamaionsnämden (ARN)

Här hittar du mer information - länk till ARN

10. Ansvar

Ansvar utgår inte för indirekta, tillfälliga, exemplariska eller följdskador, inklusive förlust av data, personskador eller andra skador. För personskada regleras ansvar och kostnader i den svenska vårdlagen (1982: 763) (Hälso- och sjukvårdslag (1982: 763)).